Šest zlata i tri pehara za kik-boksere Niša

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jun.2016, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest zlata i tri pehara za kik-boksere Niša

Na Prvenstvu centralne Srbije u “low kick” disciplini u Vlasotincu Kik-boks klub Niš ponovo je zabeležio odlične rezultate budući da su takmičari ovog kluba osvojili 6 zlata, 2 srebra i 1 bronzu, kao i pehar za najbolji tim, seniora i juniora.

Ovo je bilo pretposlednje takmičenje za niške borce u prvoj polovini takmičarske godine, a rezultatima u 2016. svakako mogu biti zadovoljni.

U Vlasotincu se titulom najboljeg seniora osvojio Darko Stevanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za najboljeg juniora Nikola Lazarević, a pored njih dvojice zlatne medalje su osvojili Jovana Ignjatović, Vuk Stojanović, Mila Kuhta i Ognjen Mitrović.

Srebrom su se okitili Lazar Stojanović i Pavle Mitrović, dok je bronzano odličje osvojio Dimitrije Đorđević.

Poslednje takmičenje za niške kik-boksere u prvom delom sezone biće 26. juna u Lazarevcu - K1 Prvenstvo Srbije A klase za seniore i kadete.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.