Šest udesa za godinu dana na nezavršenom kružnom toku

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jul.2015, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest udesa za godinu dana na nezavršenom kružnom toku

Na kružnom toku, na raskrsnici ulica Petra Aranđelovića i Bubanjski heroji u niškom naselju Ledena Stena, u periodu od godinu dana, policija je evidentirala 6 saobraćajnih nezgoda.

Podaci koje su tražili novinari “Južnih vesti” odnose se na period od 20. juna 2014. do 20. juna 2015. godine.

Tih godinu dana kružni tok je bio nezavršen, neosvetljen i neoznačen saobraćajnom signalizacijom, a to je po priznanju vozača, ali i stanovnika okolnih zgrada stvaralo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << velike probleme.

Raskrsnica je loše vidljiva za prelazak od ogromne trave. Svake nedelje se desi udes, više od desetak mesečno - pričali su tada meštani.

Poslednja nezgoda desila se polovinom juna u njoj je učestvovalo i vozilo HItne pomoći, a tada je jedan vozač zadobio prelom rebara i povredu na glavi.

Ubrzo nakon toga, firma “ABM Putogradnja” iz Mramora nastavila je izgradnju ovog kružnog toka koja je prekinuta još 2013. godine.

Nadležni nisu davali rokove, kada bi sve trebalo da bude završeno, ali je rečeno da je za ovaj posao opredeljeno 10 miliona dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.