Sedmi “WordPress Meetup” u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 27.Mar.2017, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmi “WordPress Meetup” u Nišu

Druženje programera i svih ljubitelja i korisnika platforme za izradu sajtova WordPress, po sedmi put održaće se u Nišu, 29. marta od 18 sati, a sve zainteresovane pored upoznavanja kolega, čekaju i zanimljiva predavanja.

O multimediji, SEO optimizaciji i šta je bitno prilikom pisanja bloga, okupljenima će govoriti apsolvent niškog Elektronskog fakulteta Nebojša Jović, dok će Miroslav Mitić održati predavanje na temu “Drupal vs. WordPress”.

Dizajner Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Dević govoriće o aplikacajima za mobilne telefone, a svi koji žele, teorijski stečena znanja moći će praktično da primene sutradan, 30. marta u prostorijama “IT centra”.

Organizatori kažu da je zato najvažnije da se do 29. marta popune neophodne pirjave. Za besplatno prisustvovanje predavanjima možete se prijaviti - ovde.

Besplatno je i učešće na radionici, a možete se prijaviti - ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.