Savo Manojlović u petak na tribini o slobodi medija u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Dec.2022, 14:44

Savo Manojlović u petak na tribini o slobodi medija u Nišu

Tribina na temu slobode medija i zaštite ljudskih prava biće održana u petak, 9. decembra od 18 sati na Pravnom fakultetu u Nišu a na njoj će govoriti i Savo Manojlović.

U okviru projekta “Sloboda medija - zaštitnik ljudskih prava” Moot Court, debatni i besednički klub Iustitia organizuje tribinu na kojoj će pored pravnika sa Instituta za uporedno pravo, aktiviste i direktora kampanja “Kreni-promeni” Sava Manojlovića, govoriti i novinarka N1 Gordana Bjeletić >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i politikolog Boban Stojanović.

Moot Court, debatni i besednički klub Iustitia želi da ovim predavanjem obeleži svetski Dan ljudskih prava koji se svake godine održava 10. decembra - navode organizatori.

Ovaj klub osnovan je 2018. godine i organizuje brojna predavanja, radionice i konferencije o ljudskim pravima, vladavini prava i demokratiji. Njegovi članovi poznati su po uspesima na debatnim i besednickim takmicenjima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.