Sastav “Orthodox Celts” nastupa u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Okt.2022, 20:47

Sastav “Orthodox Celts” nastupa u Nišu

Beogradski bend Orthodox Celts nastupiće u klubu Carpe Diem u Nišu u petak, 7. oktobra, od 22 sata. Karte su u pretprodaji i koštaju 1.500 dinara.

Grupa Orthodox Celts osnovana je ranih devedesetih godina prošlog veka i izvodi tradicionalnu irsku muziku sa rok elementima.

Prvi su bend koji je na prostorima centralne i istočne Evrope propagirao i promovisao irski folk zvuk, u maniru legendarnih Dublinersa i Poguesa, koji su im bili >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i ostali muzički uzori - navode organizatori.

Dodaju da će samostalni koncert u Nišu održati nakon duže pauze.

Karte se mogu kupiti u Carpe Diem-u, a cena ulaznice će na dan nastupa iznositi 1.700 dinara. Broj mesta je ograničen.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

ORTHODOX CELTS u petak u Nišu!

Izvor: Aleksinac.net, 05.Okt.2022, 09:49

Nakon duže pauze, beogradski sastav ORTHODOX CELTS održaće samostalni koncert u Nišu u petak, 7.oktobra u klubu Carpe Diem, od 22h...Počeci grupe Orthodox Celts vezani su za Srbiju i Beograd ranih devedesetih godina...Prvi su bend koji je na prostorima centralne i istočne Evrope propagirao i promovisao...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.