Šarenolike tezge sa suvenirima u centru Niša

Izvor: RadioCity.rs, 18.Mar.2016, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarenolike tezge sa suvenirima u centru Niša

Na trodnevnoj promociji starih zanata u centru Niša svi ljubitelji jedinstvenih rukotvorina mogu pronaći drvenariju, grnčariju, ukrasnu keramiku, ručno pravljen nakit, etno odeću, i mnogo drugih suvenira.
„Naš cilj je i ovoga puta da približimo našim građanima šta mi to radimo i pokažemo spoj tradicije i savremene tehnologije i upotrebe novih dodataka. Takođe, mladi umetnici i svi koji se bave domaćom radinošću, i starim zaboravljenim zanatima imaju priliku da predstave >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << i prodaju svoje radove“, kaže organizatorka „Sokaka“ Maja Sević iz Udruženja za negovanje tradicije „Višnja“, za City radio.

Podsetimo, početkom februara je u Nišu takođe organizovan sličan prodajni bazar etno umetnina, koji je organizovalo Udruženje "Višnja".

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.