Šaljite priče, pesme i crteže o pravilnoj ishrani

Izvor: JužneVesti.com, 28.Sep.2015, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaljite priče, pesme i crteže o pravilnoj ishrani

Niški predškolci i osnovci koji žele da učestvuju u nagradnom konkursu koji Institut za javno zdravlje raspisuje povodom Svetskog dana hrane, mogu do 12. oktobra slati svoje likovne i literarne radove na temu pravilne ishrane.

Kako kažu iz niškog Instituta, predškolci su pozvani da šalju crteže, a osnovci do 15 godina i pesme, priče, poslovice i skečeve na temu “Pravilna ishrana od njive do tanjira”.

Nakon prikupljanja i ocene svih radova, organizovaćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << završnu manifestaciju na kojoj će biti podeljene nagrade autorima najboljih radova. Oni će biti poslati u Beograd, gde će biti izabrani najbolji radovi na republičkom nivou. Autorima najboljih radova biće dodeljene nagrade - navode iz Instituta.

Crteže treba slati na formatu 35x50 cm, a sve radove treba dostaviti Institutu za javno zdravlje u Nišu, na adresu: Centar za promociju zdravlja, Bulevar dr Zorana Đinđića 50, 18000 Niš.

Za sve dodatne informacije, možete pozvati 018/ 4226384 i 018/ 4226448, lokal 102 i 135.

Inače, konkurs je deo kampanje koju Institut, povodom Svetskog dana hrane 16. oktobra, po 15. put organizuje u Nišu. Ove godine, kažu, u svetu se Dan hrane obeležava pod nazivom “Socijalna zaštita i poljoprivreda: prekidanje ciklusa ruralnog siromaštva”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

"Pravilna ishrana od njive do tanjira”

Izvor: RadioCity.rs, 29.Sep.2015, 14:28

U svetu će se ovaj dan organizovano obeležiti pod nazivom  "Socijalna zaštita i poljoprivreda: prekidanje ciklusa ruralnog siromaštva“.. Kampanja koju petnaesti put organizuje Institut za javno zdravlje u Nišu u saradnji sa Institutom za javno zdravlje Srbije, podrazumeva nagradni konkurs...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.