Sajam stipendija sutra u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Okt.2018, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam stipendija sutra u Nišu

Studenti svih stepena studija moći će sutra da se upoznaju sa stipendijama koje će ponuditi institucije i kompanije, kako navode organizatori, a ovaj sajam stipendija biće održan u svečanoj sali Univerziteta u Nišu od 10 sati.

Na ovaj način, kako navode organizatori, doći će do “direktnog kontakta” onih koji traže i onih koji daju finansijsku podršku.

Sajam stipendija predstavlja jedinstvenu priliku da se na jednom mestu okupe institucije i kompanije koje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dodeljuju stipendije i u direktnom kontaktu sa studentima svih stepena studija, predstave stipendije i druge oblike finansijske podrške dostupne na osnovnim, master i doktorskim studijama - navode organizatori.

Sajam organizuju Centar za razvoj karijere studenata i istraživača Univerziteta u Nišu, uz podršku Univerzitetske biblioteke „Nikola Tesla“.

Ulaz je besplatan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.