Sajam preduzetništva NIŠSPRED 2017 u hali Čair

Izvor: RadioCity.rs, 26.Apr.2017, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam preduzetništva NIŠSPRED 2017 u hali Čair

Organizacioni odbor Sajma preduzetništva NIŠSPRED 2017. Poslao je na adrese privrednika i preduzetnika Niša i šire okoline, više od 5 000 pozivnih pisama za učešće u izložbenom delu sajamske manifestacije, saopštavaju iz Gradske opštine Pantelej.
Istovremeno, oni podsećaju da je NIŠSPRED 2017. orijentisan na mikro, mala i srednja preduzeća, preduzetničke i zanatske radnje, i sve one, koji po svojoj privredno-ekonomskoj snazi, nisu u mogućnosti da učestvuju na sajmovima okupiranim >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << velikim privrednim subjektima i krupnim kapitalom.
Gradska opština Pantelej prihvatila se uloge domaćina, vodeći se idejom da privrednicima iz Niša i okoline, pruži mogućnost širenja poslovnog prostora, otvaranja novih tržišta i ostvarenja novih kontakata.
Grad Niš, pokrovitelj sajma, omogućio je održavanje sajma u hali Sportskog centra Čair, od četvrtka 25. do subote 27.maja. Time je privrednicima iz Niša i okoline omogućeno učešće na sajmu, bez troškova puta i smeštaja, što ume biti izuzetan teret kod učešća na sajmovima u drugim sredinama.
Organizacioni odbor pozvao je privrednike da pravovremenom prijavom i rezervacijom izlagačkog prostora iskoriste povoljnu politiku cena, dodatno poboljšanom produženjem roka uplate sa popustom od 20% do 28.aprila. Osoblje angažovano na komunikaciji sa izlagačima, biće dostupno svim danima, izuzev ponedeljka 1. maja. 
Svi zainteresovani mogu prisustvovati prezentaciji Sajma u petak 28. aprila od 13 sati, u prostorijama Gradske opštine Pantelej.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.