Sajam za penzionere 9. i 10. marta u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Feb.2024, 10:49

Sajam za penzionere 9. i 10. marta u Nišu

Radionice, muzički program, nagradne igre, kao i štandovi udruženja, firmi i organizacija koje se bave starijom populacijom, biće deo Sajma za penzionere koji će biti održan u Oficirskom domu u Nišu, 9. i 10. marta.

Penzionerima je ulaz na Sajam besplatan, a imaće priliku da obiđu razne štadove na kojima će im biti predstavljene razne usluge poput pomoći i nege u kući, volontiranja, sporta, rekreacije, pravne zaštite, putovanja...

Takođe, moći će da obave >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i besplatne preglede kao što su kontrola vida, merenje krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi.

Kroz dvodnevno druženje upoznaće se i sa resornim gradskim institucijama, organizacijama, udruženjima građana, pojedincima i firmama koje svojim radom utiču i doprinose poboljšanju kvaliteta života najstarijih – sa različitim programima, sadržajima i pogodnostima koji su im dostupni kako u lokalu, tako i na teritoriji cele Srbije. Pored pomenutih, izlagači koji će svoje usluge predstaviti najstarijim Nišlijama su i farmaceutske kompanije, banke, osiguravajuća društva, kompanije iz oblasti prehrambene industrije i dijetskih suplemenata koje se u okviru svoje delatnosti bave i poboljšanjem kvaliteta života starije populacije - navode organizatori.

Kažu da će na sajmu biti organizovane i razne radionicame, koncerti, kao i nagradne igre.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.