Sajam kolekcionarstva, antikviteta i numizmatike u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Feb.2024, 13:47

Sajam kolekcionarstva, antikviteta i numizmatike u Nišu

Staro oružje i novac, medalje, značke, markice, satovi i druge starine, zaintersovani će moći da vide na Sajmu kolekcionarstva, antikviteta i numizmatike koji će biti održan u subotu, 24. februara, u restoranu Doma vojske.

U ponudi će biti razne kolekcinarske stvari; foto: S. V.Kako najavljuju iz niškog Udruženja “Via Antica”, koje organizuje sajam, očekuje se da oko 50 učesnika iz raznih krajeva Srbije predstavi zvoje zbirke iz različitih oblasti kolekcionarstva. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Osim njih, gosti Sajma biće i kolekcionari iz Bugarske, Crne Gore i Makedonije.

Na sajmu je dozvoljena razmena i kupoprodaja predmeta, pa iz Udruženja pozivaju sve posetioce da donesu stare predmete za koje misle da imaju neku vrednost.

Sajam će biti otvoren za posetioce od 9 do 14 sati, a cena ulaznice je 100 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.