Safe-T & Shoomadisco: 12. feb – Feedback

Izvor: NisCafe.com, 08.Feb.2022, 13:12

Safe-T & Shoomadisco: 12. feb – Feedback

Posebno dobra zabava u subotu (12.2.2022)
Party sa dva odlična poznavalaca vinila – Safe-T i Shoomadisco.
VAŽNO!
Za ulazak u klub Feedback potreban je Zeleni sertifikat (možete ga skinuti sa portala e-uprava gde ćete naći i detaljna uputstva) ili u obližnjoj pošti – dovoljna je i fotografija dokumenta sa jasnim QR kodom.
Safe-T
Veliki obožavalac i kolekcionar Vinil-a poseduje oko 7500 ploča u ovom trenutku. Uprkos činjenici da >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << pušta deep, tech, house & soulful house na većini svojih nastupa, nikada ne zapostavlja korene. Kao veliki ljubitelj fanka, džez fanka, soula, disko fanka, brazila i
latino muzike, nu vave, post punk i balearske melodije, Safe-T sakuplja vinile koje se čuvaju u respektabilnom stanju, a ovo je muzika koju najviše voli da pušta.
Muzičko putovanje kao Pro DJ započeo je 1997. godine kao rezident lokalnog kluba u Novom Sadu, poslednjih 16 godina smešten u Dubaiju (UAE), rezident DJ najveceg noćnog kluba ( “Trilogy“, kasnije poznat kao “Pacha Ibiza Dubai“) na Bliskom Istoku od 2006. – 2010. Od 2010. godine pokrećem sopstvenu event kompaniju i blisko sarađujem sa brendovima: Ferrari, Guess, Swarovski, Repetto, Cerruti… dok je boravio u Cafe del Mar Dubai (2012/2013) i objavio kompilaciju za Pacha kasnije te godine, takodje i White Label izdanje za “Love Unlimited Vibes“ specijalizovan za uglavnom Deep & Dub Edite House muzike, nekoliko kompilacija u saradnji sa Red Bull muzičkom akademijom, imao je zadovoljstvo deliti DJ booth sa legendama poput:
Danni Tenaglia, Laurent Garnier, Sven Vath, Boy George, celokupna Defected Crew, Todd Terri, LL Vega, Bad Boy Bill , Groove Armada, Erick Morillo, Roger Sanchez, Chris Coco i lista se nastavlja. On pokriva širok spektar muzičkog znanja od ambijentalnih, eksperimentalnih i lounge vibracija preko Varijacija house i elektronske muzike pa sve do organskih vibracija i sreće koja dolazi sa 7“ . Vlasnik YouTube kanala Desert_ Essence971 na kojem pokušava da pomogne mlađim producentima. Mesta na kojima voli da svira i oseća se kao kod kuće su: Julian Djupon, D-Bar, Tranzit, Leila Records, Puberaj, Galaksija ….. i naravno festivali: Exit, Sundance, Jazz Festival (Dubai), Electronique (Tunis ) itd… Ljudi koji imaju glavni uticaj na njegovu karijeru su: Ron Hardi, Tee Scott, Larry Levan, Danny Krivit, David Morales, Greg Wilson i mnogi drugi.
Shoomadisco
26 godina, više od pola života sa sluškama na glavi. Borba za perfektnu selekciju i dalje traje. Gost širom regiona, domaćin u svojoj kući. Slušamo sa njim funk, disco i house roots.
Preuzeto sa: Facebook-a
The post Safe-T & Shoomadisco: 12. feb – Feedback first appeared on NisCafe.

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.