SPS predao listu u Nišu i nada se pobedi - Mile Ilić prvi, povratak Novakovića

Izvor: JužneVesti.com, 25.Maj.2020, 14:54

SPS predao listu u Nišu i nada se pobedi - Mile Ilić prvi, povratak Novakovića

“Da u narednom mandatnom periodu okončamo koncepciju započetu devedesetih godina - da Niš postane moderan evropski grad”, cilj je SPS-JS, kaže prvi na listi ove koalicije u Nišu Mile Ilić. Predali su potpise, čak njih 2.200, i kandidovali se za predstojeće lokalne izbore u Nišu koji će se održati 21. juna. Ilić je prvi, a posle pauze od jednog mandata, drugi na listi je Igor Novaković.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mile Ilić prvi, Igor Novaković se vratio

Izvor: Danas, 25.Maj.2020

Predstavnici Socijalističke partije Srbije, odeveni u crvene majice sa napisom "Mi stojimo postojano", danas su predali izbornu listu koalicije SPS- Jedinstvena Srbija za predstojeće lokalne izbore u gradu Nišu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.