Rupa u centru Niša i dalje opasnost za vozače, iz Direkcije nema odgovora

Izvor: JužneVesti.com, 06.Apr.2023, 16:46

Rupa u centru Niša i dalje opasnost za vozače, iz Direkcije nema odgovora

Preko puta Učiteljskog doma u Ulici Stefana Prvovenčanog nalazi se neobeležena rupa, prekrivena rizlom, a za koju Nišlije kažu da je automobili prelazeći preko nje raznose, dok sa svakom kišom rupa postaje sve veća.

Udarna rupa u Ulici Stefana Prvovenčanog; foto: JV / N. Đ. Nišlije kažu da su nezadovoljne trenutnim izgledom niških ulica i apeluju da se problemi rupa reše i dodaju da vožnjom po ulicama svakodnevno rizikuju oštećenja na svojim vozilima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Isekli su kocku asfalta i rupu napunili sa par lopata rizli, koju su točkovi automobila odmah iskopali iz nje i sada je nekih 20 do 25 cm dubine. Naravno, rupa je neobeležena znakom, čunjevima ili rampom. Malopre sam je pogodio prednjim desnim tockom i ostao bez amortizera, brzina je bila negde 30-40 km na sat - kaže jedan Nišlija.

Rupa je sve veća nakon kiše; foto: JV / N. Đ. Na pitanje Južnih vesti kada će rupa biti sanirana, odgovora iz Direkcije za izgradnju nije bilo.

Podsetimo, početkom decembra 2022. godine niška Direkcija za izgradnju ponovo je sa Vodogradnjom i firmom Trace Srbija potpisala okvirni sporazum za izvođenje radova na redovnom i urgentnom održavanju puteva.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.