Rukometni derbi u Durlanu

Izvor: NTV.rs, 28.Nov.2014, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometni derbi u Durlanu

Rukometni superligaši ovog vikenda počeće drugi deo prvenstva. I već na startu na programu je derbi. Drugoplasirani Železničar dočekaće lidera iz Kaća u Durlanu, u dvorani „Miroslav Antić“. Igraće se u subotu sa početkom u 18 časova, a ulaz je slobodan. Podsetimo, u 1. kolu „Želja“ je iznenadio Jugović u Kaću i savladao ga sa 35:30. Ukoliko ponovi uspeh onda će niški superligaš posle 10.kola preuzeti vodeću poziciju na tabeli.
Fudbaleri Radnićkog imaće u subotu >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << poslednji jesenji nastup pred svojim navijačima. Rival im je Mladost iz Lučana, a susret na Gradskom stadionu počeće u 13 časova. Tim trenera Saše Mrkića nalazi se pred imperativom pobede, jer bi u svakom drugom slučaju znatno umanjio šanse da na proleće izbori opstanak u Super ligi.
Košarkaši Konstantin i dalje ne znaju za poraz u Prvoj ligi. U 8.kolu njima u subotu predstoji gostovanje u Smederevu, kod istoimenog tim. Ekipa sjajnog stratega Marka Cvetkovića najavljuje produžetak serije pobeda.
Iste ambicije imaju u odbojkaši Niša, koji takodje ne znaju za neupseh u prvoligaškoj konkurenciji. Oni će u 8.kolu biti domaćini subotičkom Spartaku. Zbog zauzetosti Hale „Čair“ igraće se u dvorani „Miroslav Antić“ sa početkom u 15.30.
Kuglaši Niš Puta posle časnog oproštaja od Lige šampiona odigraće poslednji jesenji meč u Super ligi. „Putare“ u Kragujevcu, u subotu od 14 časova,očekuje duel sa poslednjeplasiranim Ibrom iz Kraljeva. Ukoliko pobede niški kuglaši imaće velike šanse da sačuvaju mesto u eliti. Zanimljivo je da će u istoj kuglani od 11 časova svoj nastup imati i kuglaši Čaira u odloženoj utakmici Prve lige protiv Pak prometa iz Kragujevca.
A stonoteniserke Josipa Kolumba ponovo će morati na jedno teško superligaško gostovanje. One će biti gošće Uniree iz Uzdina.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Radnički čeka Partizan u „Jezeru“ (subota, 19.30h)

Izvor: KGsport.info, 28.Nov.2014

. U 7. kolu Viner štediša lige, odbojkaši Radničkog dočekaće sutra beogradski Partizan u svom „Jezeru“ od 19 časova i 30 minuta.. Kragujevčani su vezali četiri uzastopna neuspeha u prvenstvu i pali na pretposlednje mesto na tabeli. Seriju poraza mladi tim Radničkog prekinuo je u kup utakmici...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.