Rukometašice Naise bolje od šampiona Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 05.Okt.2022, 12:42

Rukometašice Naise bolje od šampiona Srbije

Posle neizvesne borbe u prvom poluvremenu, bolje završnice i sigurnije igre rukometašice Naise iz Niša pobedile su rezultatom 25:23 (14:14) aktuelnog šampiona Železničar u Inđiji. Nišlijke posle četiri kola imaju dve pobede, remi i poraz, a u ponedeljak, 10. oktobra dočekuju Mladost iz Nove Pazove.

U prvom delu meča vodila se neizvesna borba, ekipe su se smenjivale u vođstvu, Naisa je u 24. minutu vodila sa 12:10, ali je domaćin uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << stigne zaostatak i na poluvremenu je bilo nerešeno (14:14).

U 34. minutu Železničar je vodio sa 16:15, ali je Naisa golovima Sanje Stamenković i Olivere Nikolić preokrenula i povela (18:16). Nišlijke su odolele pritiscima protivnica i na kraju upisale važna dva boda.

Posle nepotpunog četvrtog kola Naisa ima 5 bodova, a u narednom kolu, koje je u ponedeljak, 10. oktobra, dočekuje Mladost iz Nove Pazove.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.