Rukometaš niškog Železničara na spisku juniorske reprezentacije

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2021, 15:58

Rukometaš niškog Železničara na spisku juniorske reprezentacije

Na spisku selektora juniorske reprezentacije Đorđa Teodorovića, koji je ujedno i trener Želeničara, našao se i igrač niškog rukometnog tima Ognjen Đorđević.

Mladi rukometaš i povremeni prvotimac niškog Železničara Ognjen Đorđević dobio je poziv selektora za okupljanje u Beogradu, koje će se održati od 16. do 18. maja.

Trener Nišlija, a od nedavno i selektor juniorske reprezentacije naše zemlje Đorđe Teodorović, imao je priliku da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prati razvoj mladog Đorđevića, s obzirom da

konstantno radi sa njim, pa sada ostaje da se Ognjen dokaže i u dresu sa državnim grbom.

Juniorska generacija 2000. godišta, na osnovu rezultata svojih prethodnika koji su EP u Sloveniji završili kao osmoplasirani, nastupaće na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj.

Mundijal za juniore na programu je od 23. juna do 4. jula.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.