Rovče dobilo još jedno obećanje za sređivanje

Izvor: JužneVesti.com, 14.Mar.2024, 12:27

Rovče dobilo još jedno obećanje za sređivanje

Avgusta prošle godine započeti radovi, tokom jeseni nastavljeni, ali još nezavršeni - stadion za male sportove “Omladina”, popularno Rovče i dalje čeka ponovnu rekonstrukciju i Sportski savez Niša čije prostorije će tamo biti prebačene. Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski kaže da će nastaviti sa radovima, a da će deo novca koji je ostao od Kupa Radivoja Koraća biće uloženo u sređivanje ovog sportskog objekta.
Rovče još čeka svoj stari sjaj; foto: Jelena Mišić Novo sređivanje Rovčeta, čija je prethodna rekonstrukcija bila najavljena 2016. godine, a završena oktobra 2018. godine, ponovo je na dnevnom redu. Radovi u nekada važnom sportskom objektu, sada zapušten i na meti vandala, počeli su...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.