Ronioci započeli akciju (FOTO)

Izvor: NiskeVesti.rs, 25.Feb.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronioci započeli akciju (FOTO)

Pripadnici ronilačkog odreda Žandarmerije krenli su u potragu za ženom koja je pre dva dana nestala u Nišavi, potvrdili su Niškim Vestima u Policijskoj upravi. Kako kažu ronioci, vidljivost je ispod vode loša, a struja nosi na obalu. Oni se smenjuju sa roniocima iz beogradskog odreda Žandarmerije.


Priobalje Nišave u delu gde je nestala nesrećna žena je veoma opasno. Struja Nišave, kažu u Ribočuvarskoj službi Niš, ovde pravi udubljenja i "uzvišenja" pa je Nišava >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << u ovom delu vrlo nepredvidljiva.
Nije prvi put da se na ovom mestu dešavaju nesreće, jer se, po rečima mnogih, ovde nalaze podvodne pećine. Ovu informaciju niko do sad nije mogao da potvrdi jer, kažu, preciznih podataka nema. Dno Nišave se stalno menja usled strujanja vode, a o podvodnim pećinama niko ne želi da govori.
Pripadnici Uprave za vanredne situacije su danas na terenu i oni će uz pomoć ronilačkog odreda Žandarmerije pokušati da reše ovu misteriju.
 

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.