Ristić:”Jugoistok srbije je kao voz kome su otkazale kočnice” (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 19.Sep.2015, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ristić:”Jugoistok srbije je kao voz kome su otkazale kočnice” (VIDEO)

Najavom da će Leoni otvoriti još jednu fabriku u Doljevcu i da će ova susedna opština početi sa izgradnjom akva parka pokazuje da je rukovodstvo nekih mnogo manjih opština daleko sposobnije od niškog, ocenio je lider Narodnog pokreta Srbije Branislav Jovanović. Njegov koalicioni partner, potpredsednik pokreta Zajedno za Srbiju Boško Ristić uporedio je jugoistok Srbije sa vozom kome su u blizini Svrljiga pre nekoliko dana otkazale kočnice kada je pedesetoro putnika dovedeno u opasnost, a nesreća izbegnuta samo pribranošću železničara.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

NPS i ZZS: Umesto investicijama vlast se bavi estradom

Izvor: juGmedia, 20.Sep.2015, 00:14

NIŠ – Narodni pokret Srbije i Zajedno za Srbiju na zajedničkoj konferenciji za novinare ocenili su da se na jugoistoku Srbije i u gradu na Nišavi sve teže i teže živi dok se čelnici grada bave estradom, koncertima i ambasadorima..Branislav Jovanović, lider Narodnog pokreta Srbije rekao je da...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.