Ribnica prva provera Odbojkaškog kluba Niš

Izvor: JužneVesti.com, 03.Sep.2015, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ribnica prva provera Odbojkaškog kluba Niš

U utorak 8. septembra od 19:30 odbojkaši Niša igraju u Kraljevu protiv superligaša Ribnice, a dva dana kasnije ih u Čairu čeka duel sa Novim Pazarom.

Skoro mesec dana nakon početka priprema za novu sezonu odbojkaši Niša odigraće prvu kontrolnu utakmicu.

Protivnik je Ribnica iz Kraljeva, petoplasirana ekipa u Superligi od prošle sezone.

Kondicioni treninzi se polako smanjuju, krećemo sa radom na tehnici i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << taktici - kaže Saša Stefanović, trener Niša.

Dva dana nakon susreta sa Ribnicom, OK Niš će ugostiti Novi Pazar, takođe člana Superlige.

Taj duel će verovatno biti odigran u četvrtak 10. septembra od 15 sati u hali Čair.

Svi će dobiti šansu u ovim kontrolnim utakmicama da bismo znali koji igrači će nositi veći teret kada počne sezona - dodaje Stefanović.

Šansu na ovim utakmicama najverovatnije će dobiti i libero Darko Angelovski i srednji bloker Risto Klopčeski, članovi reprezentacije Makedonije, koji treniraju u Nišu i čekaju sertifikate da mogu potpisati ugovore sa ekipom iz Čaira.

Nova sezona u Superligi startuje 23. oktobra, a konačan raspored takmičenja biće poznat u subotu 5. septembra nakon sednice Skupštine Udruženja odbojkaških klubova prvih liga.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.