Reprezentacija Srbija u Nišu protiv Italije

Izvor: RTS, 02.Nov.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentacija Srbija u Nišu protiv Italije

Rukometaši Srbije u niškoj dvorani Čair igraju protiv reprezentacije Italije u kvalifikacijama za Evropsko prevenstvo u Austriji 2010. godine. Prva prepreka ka odlasku na Evropsko prvenstvo 2010. godine u Austriju je savladana. Repezentativci Srbije su bez ikakvih problema slavili na Farskim ostrvima (41:20), a izabranike Jovice Cvetkovica očekuje novi susret.

Osim Srbije i Italije u...

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rukometaši u nedelju sa Italijom

Izvor: B92, 02.Nov.2008

Rukometna reprezentacija Srbije sastaje se u nedelju sa selekcijom Italije u drugom kvalifikacionom meču za Evropsko prventsvo 2010. ..Naši rukometaši uspešno su startovali u kvalifikacionoj grupi 2 ubedljivom pobedom u gostima nad Farskim Ostrvima 41:20. Kapiten reprezentacije Srbije Mladen Bojinović...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.