Remi Radničkog na Banjici

Izvor: JužneVesti.com, 30.Nov.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Radničkog na Banjici

I u četvrtoj uzastopnoj superligaškoj utakmici fudbaleri niškog Radničkog nisu uspeli da ostvare trijumf. Iako su na Banjici protiv Rada vodili sa 1:0 golom Pavkova, izabranici Milana Rastavca morali su da se zadovolje nerešenim ishodom.

U prvih 45 minuta nije viđena nijedna zrela šansa za gol. Igralo se uglavnom između dva šesnaesterca, a napadi ni Rada ni Radničkog nisu bili opasni po protivničku mrežu.

Nišlije su povele u 53. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz jedanaesterca. Odgovornost da izvede najstrožu kaznu preuzeo je napadač Milan Pavkov i snažnim udarcem po zemlji u golmanovu desnu stranu doveo "Real sa Nišave" u vođstvo.

Prednost izabranika Milana Rastavca trajala je samo 12 minuta, pošto je u 65. minutu domaći tim izjednačio. Petković je probio po levoj strani i uputio centaršut, najviši u skoku bio je Ćulum, preciznim udarcem glavom savladao Bajića i poravnao rezultat.

Uprkos šansama ispred oba gola, mreže su do kraja ostale netaknute, pa su "građevinari" i "meraklije" podelili bodove.

U narednom kolu, koje je na programu u nedelju 4. decembra, na Čairu će gostovati čačanski Borac.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.