Rekonstruiše se trg kod Lutkarskog pozorišta

Izvor: JužneVesti.com, 16.Feb.2016, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstruiše se trg kod Lutkarskog pozorišta

Niški Trg patrijarha Pavla trebalo bi da dobije novi izgled, a radovi na njegovom uređenju, kako kažu u Direkciji za izgradnju Niša kreću u sredu 17. februara.

U ovom preduzeću nisu otkrivali detalje kako bi Trg ispred Lutkarskog pozorišta trebalo da izgleda i šta će tačno biti promenjeno, ali kažu da bi posao trebalo da bude završen u roku od 60 dana.

Kako piše u Programu izgradnje Direkcije za ovu godinu, radovi na uređenju Trga i postavljanje osvetljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na Sinđelićevom trgu trebalo bi da koštaju 9 miliona dinara.

Iz Direkcije poručuju stanarima okolnih zgrada i ostalim građanima da ne parkiraju svoja vozila na Trgu patrijarha Pavla kako bi radnici građevniskih firmi mogli nesmetano da obavljaju svoje poslove.

Podsetimo, uređenje ovog Trga najavljivano je još 2012. godine, ubrzo nakon završetka radova na Bulevaru Zorana Đinđića. Tada je rečeno da bi trebalo da budu sređeni parking prostor i trotoar, kao i zelene površine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.