Rekonstruisani toaleti u niškom vrtiću Bambi

Izvor: JužneVesti.com, 16.Apr.2020, 14:08

Rekonstruisani toaleti u niškom vrtiću "Bambi"

Radovi koji su počeli pre oko tri meseca, a trajali i tokom vanrednog stanja, završeni su i kada se mališani vrate u vrtić "Bambi" imaće nove toalete. Direktorka Predškolske ustanove "Pčelica" kaže da su majstori, poštujući propise, radili sve vreme tokom vanrednog stanja i sve je spremno za trenutak kada deca budu mogla da se vrate u vrtić.

foto: Predškolska ustanova "Pčelica"

Zbog uvođenja vanrednog stanja u Srbiji za decu su vrtići zatvoreni, a to vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u Predškolskoj ustanovi "Pčelica" iskorišćeno je, kaže direktorka Svetlana Mitić, da se završi započeta rekonstukcija mokrog čvora u najvećem vrtiću u Nišu.

U prvom roku završena je polovina toaleta, pa pre vanrednog stanja počela je rekonstrukcija toaleta u donjem delu vrtića. Kada je počelo vanredno stanje, jedan broj radnika je nastavilo da radi sa maskama, rukavicama i poštujući propise. Imali su slobodan prostor, da organizuju rad u smenama kako im je odgovaralo. Mnogo sam ponosna, kako je sve ispalo, nove su pločice, male šolje, lavaboi, vrata, sve je okrečeno i očišćeno i spremno za decu - kaže Mitićeva.

Podsetimo, vanredno stanje je uvedeno 15. marta, a od 16. marta zatvoreni su svi vrtići i škole.

Vredne ruke 🤝🤝🤝naših “pčelica” 🐝🐝🐝rade na tome da spremni dočekamo našu dečicu👫👫👫 i ponosno otvorimo vrata naših vrtića....

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.