Rekonstruisan prelaz Trnjane na pruzi kod Aleksinca

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jul.2020, 18:59

Rekonstruisan prelaz "Trnjane" na pruzi kod Aleksinca

Novi pragovi i tucanik postavljeni su na putnom prelazu "Trnjane" kod Aleksinca, saopštavaju iz preduzeća Infrastrukture železnice, a popravljen je i levi kolosek. Radovi su trajali jedan dan, a železnički saobraćaj odvijao se po desnom koloseku.

Dotrajale pragove na pruzi kod Aleksinca, na delu gde se odvija drumski saobraćaj, zamenile su nove, a postavljen i novi tucanik. Foto: Infrastrukture železnice

Ovaj putni prelaz nalazi se između stanica Korman >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i Adrovac, na međunarodnom železničkom Koridoru 10 kroz Srbiju između Beograda i Niša, a osim tucanika i novih pragova, urađeno je i mašinsko regulisanje levog koloseka, nakon čega su vraćene i postojeće armirano-betonske ploče - saopštavaju iz Infrastrukture železnice.

Radovi su počeli jutros u 7, a završeni su oko 17 sati. Železnički saobraćaj se nesmetano odvijao po desnom koloseku, dok je drumski bio preusmeren na alternativne saobraćajnice.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Rekonstruisan prelaz "Trnjane" na pruzi kod Aleksinca

Izvor: Aleksinac.net, 17.Jul.2020, 10:20

„Infrastruktura železnice Srbije“ je u petak, 16. jula 2020. godine, rekonstruisala putni prelaz u selu Trnjane, kod Aleksinca. Radovi su počeli u 7.00 sati ujutru i završeni su, kako je i planirano, oko 17.00 sati...Građevinska rekonstrukcija putnog prelaza „Trnjane“ obuhvatila je zamenu...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.