Razbojnici noćili u toaletu

Izvor: Blic, 28.Apr.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbojnici noćili u toaletu

Niš - Razbojnici koji su 24. aprila opljačkali „Poštansku štedionicu“ u centru Niša u prostorije ove banke ušli su kroz prozor toaleta još u toku noći, saopšteno je juče u niškoj policiji. Kako je utvrđeno, iz sefa ove štedionice odneto je čak 11 miliona dinara.

- Dvojica razbojnika su ušla u prostorije banke kroz prozor WC-a pre početka radnog vremena, najverovatnije još u toku noći. Tu su se zadržali do dolaska jutarnje smene, kada su u 7.25 časova izašli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz toaleta s pištoljima i maskirani fantomkama. Vezali su četiri radnika banke i jednog pripadnika obezbeđenja, a nakon toga pokupili novac iz sefa i pobegli - rekao je šef odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta Nebojša Petković.

Vezani radnici su uspeli da se oslobode i da alarmiraju policiju, ali se pljačkašima do tada već izgubio svaki trag. Sumnja se da su imali barem još jednog pomagača koji ih je čekao u kolima.

Petković nije mogao da potvrdi da li ima indicija da su i ovu pljačku izveli isti razbojnici koji su početkom marta ove godine iz filijale „Vojvođanske banke" u Episkopskoj ulici odneli 400.000 evra, ali je rekao da se ta mogućnost ne isključuje. Razbojnici koji su opljačkali „Vojvođansku banku" imali su plave perike i nosili su bukete cveća, a po upadu u banku su radnike obezbeđenja udarili pištoljem po glavi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.