Rastavac: “Maksimalno iskoristili uslove za rad u Pazovi”

Izvor: JužneVesti.com, 11.Feb.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastavac: “Maksimalno iskoristili uslove za rad u Pazovi”

Šef stručnog štaba Radničkog iz Niša Milan Rastavac istakao je zadovoljstvo mogućnostima za trening koje pruža Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Nakon okončanja druge faze priprema u trajanju od deset dana, prvi trener Nišlija bio je zadovoljan uslovima i pored tpga što su igrači trenirali na veštačkoj travi.

Maksimalno smo iskoristili uslove za rad koje smo imali. Trenirali smo na veštačkoj travi, koja je malo drugačija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << podloga, ali nismo imali izbora. Odigrali smo prijateljske utakmice protiv protivnika koje smo u tom trenutku mogli da obezbedimo. Generalno, sprovedene su u uslovima koje smo mogli sebi da priuštimo - sumirao je utiske strateg niškog tima.

Radnički je u pripremnim utakmicama u Staroj Pazovi odigrao četiri duela i ostvario učinak od jedne pobede, jednog nerešenog rezultata i dva poraza.

Kraj prelaznog roka za srpske klubove, u kome “Real sa Nišave” i nije bio preterano aktivan zbog delikatne finansijske situacije u klubu, je u petak, a Radnički je za sada doveo dvojicu fudbalera - Petra Petrovića i Stefana Marinkovića, dok prema poslednjim informacija Žoze Embalo nije zadovoljio kriterijume Rastavca.

Drugi deo Superlige počinje narednog vikenda kada će Radnički na svom Čairu dočekati Javor iz Ivanjice.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.