Raspisan konkurs za studentsku stipendiju

Izvor: RadioCity.rs, 26.Okt.2020, 16:56

Raspisan konkurs za studentsku stipendiju

Pravo na prijavu imaju studenti sa Građevinsko – arhitektonskog, Ekonomskog, Elektronskog, Mašinskog, Medicinskog, Pravnog, Prirodno – matematičkog fakulteta, kao i Fakulteta zaštite na radu, Fakulteta umetnosti, Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i Filozofskog fakulteta.
Uslov za prijavu imaju studenti koji nisu gubili nijednu godinu, a čije se školovanje finansira iz budžeta Republike Srbije. Takođe, uslov je da godina studiranja nije ni prva ni završna na akademskim >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << ili integrisanim akademskim studijama. Prosečna ocena ne može da bude ispod 9.00, a svi ispiti  položeni u zadatom roku.
Ako kandidati budu jednako rangirani, računaće se ukupan broj ESPB bodova svih položenih ispita u protekloj godini, pa će oni sa najvećim brojem biti najbolje rangirani.
Detaljnije informacije možete naći na sajtu GO Medijana.


 
 

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.