Radovi zatvaraju delove Durmitorske i Ulice Bubanjski heroji

Izvor: JužneVesti.com, 11.Apr.2016, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi zatvaraju delove Durmitorske i Ulice Bubanjski heroji

Zbog rekonstrukcije će za saobraćaj biti zatvoren deo Durmitorske ulice u Nišu, od Rudničke do Ulice Slobodana Penezića Krcuna, kao i u Ulici Bubanjski heroji - od kružnog toka na Ledenoj steni do Ulice Petra Aranđelovića.

Ovi delovi ulica biće zatvoreni od danas, a saobraćaj će se, kako kažu u Direkciji za izgradnju grada, odvijati alternativnim ulicama prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Rekonstrukcija ove dve ulice trajaće 90 dana, najavljuju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u Direkciji.

Zbog obustavljenog saobraćaja u ovim ulicama biće izmenjene trase na linijama 7 Sarajevska – Kalač Brdo, 25 PAS Niš – Donje Međurovo – Čokot – Naselje 9. maj i broj 35: PAS Niš – Gornje Međurovo – Bubanj Selo – PAS Niš.

Na liniji 7 u smeru A autobusi se ići redovnom trasom do raskrsnice ulica Vojvode Gojka i Čarnojevića, pa potom ulicama Vojvode Gojka, Vojvode Putnika, Zmaja od Noćaja, Rudničkom do raskrsnice sa Durmitorskom. U suprotnom smeru od Rudničke će autobusi ići od raskrsnice sa Durmitorskom i nadalje redovnom trasom do Sarajevske.

Autobusi će na linijama broj 25 i 35 u smeru ka Donjem, odnosno Gornjem Međurovu saobraćati redovnom trasom do raskrsnice ulica Bubanjski heroji i Dimitrija Tucovića, a na dalje ulicama Dimitrija Tucovića, Petra Aranđelovića do raskrsnice sa ulicom Bubanjski heroji i nadalje redovnom trasom.

U smeru ka Nišu ići će redovnom trasom do raskrsnice ulica Bubanjski heroji i Petra Aranđelovića, a potom ulicama Petra Aranđelovića, Dimitrija Tucovića i zatim redovnom trasom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.