Izvor: B92, 05.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radosavljević napušta nišku bolnicu

Beograd -- Ubica iz Jabukovca Nikola Radosavljević trebalo bi sutra da iz niškog Kliničkog centra bude prebačen u zatvorsku bolnicu.

Zamenik direktora Hirurške klinike bolnice u Nišu Dragoslav Miljković najavio je ranije da bi Radosavljević nišku hirurgiju mogao napustiti u ponedeljak ako to bude dozvolilo njegovo zdravstveno stanje.

"On će biti prebačen u zatvorsku bolnicu, a o tome da li će to biti Centralni zatvor ili bolnica u nekom drugom zatvoru odlučuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istražni sudija iz Negotina", rekao je Miljković.

Radosavljević je u bolnici pod stalnim lekarskim i policijskim nadzorom i njegovo lečenje, prema rečima hirurga Veroljuba Pejčića, protiče bez incidenata.

Nikola Radosavljević je 27. jula oko 17 časova imao sukob sa suprugom, nakon čega je prvo usmrtio tri osobe, a zatim nasumično nastavio sa pucanjem iz lovačke puške i ubio još šest osoba a dve ranio.

Policija ga je uhapsila na lokalnom groblju u trenutku kada je pokušao da izvrši samoubistvo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.