Radnik niške Jure žalio se na uslove rada i dobio upozorenje pred otkaz

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jul.2022, 13:01

Radnik niške "Jure" žalio se na uslove rada i dobio upozorenje pred otkaz

Zato što je u javnosti govorio o problemima i uslovima u kojima rade zaposleni u fabrici "Jura" u Nišu, na adresu radnika i predsednika sindikata "Sloga" Dalibora Nikolića je od te korporacije stiglo upozorenje pred otkaz. U dokumentu piše da je povredio radnu disciplinu tako što je putem medija iznosio netačne informacije, a on tvrdi da su to neosnovane stvari i da ga zastrašuju otkazom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Hoćeš li, predsedniče, da nas sve zameniš robovima iz Gvatemale, Bangladeša i Vijetnama?!

Izvor: Luftika.rs, 15.Jul.2022

Poverenik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“, zaposlen u južnokorejskoj korporaciji Jura, dobio je Upozorenje pred otkaz Ugovora o radu zato što je 7. jula. 2022. godine dao izjavu za medije u svojstvu sindikalnog poverenika o teškom radu u vrelim proizvodnim halama Jure, jer nisu radile klime.. Dalibor...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.