Radnički želi trijumf protiv Čukaričkog na Čairu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Apr.2023, 10:21

Radnički želi trijumf protiv Čukaričkog na "Čairu"

Posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacije fudbaleri Radničkog vraćaju se borbi u Superligi i odluci da li će u plej-of ili plej-aut. U nedelju, 2. aprila u 28. kolu elitnog ranga dočekuju Čukarički, četvrtoplasirani tim, a trener niškog tima Dragan Šarac kaže da ih čeka teška i zahtevna utakmica, ali veruje u svoju ekipu.

Pobeda nad Spartakom u Subotici (1:0) došla je nakon niza loših rezultata, ali je usledila i pauza u šampionatu. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Igrači su pokazali veliki kvalitet. Tokom ovog perioda ceo tim je trenirao, nema povređenih igrača. Ostvarili smo pozitivan rezultat u Subotici, ali svaki bod nam je bitan, pa ćemo dati sto odsto mogućnosti. Pokušaćemo da uzmemo bodove, igramo kod kuće. Ono što me raduje, svi su motivisani i spremni za utakmicu, a nadam se pozitivnom rezultatu - rekao je Šarac.

Nije želeo da otkrije tim koji će početi meč u nedelju protiv Čukaričkog, ali je najavio da će biti rotacija u ekipi. Pobedu u Subotici doneo je Sava Petrov koji takođe veruje u trijumf na "Čairu".

Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja je u vrhu i ima najviše ciljeve za Evropu. Biće teško, ali verujem u ekipu. Iza nas su dve nedelje rada, oseća se zajedništvo koje daje optimizam. Biće borbe na terenu, Čukarički ima dobre igrače. Ulazimo sa malo većim samopouzdanjem nego pre - rekao je Petrov.

Do kraja osnovnog dela ostala su još tri kola - a da bi se našao među osam ekipa koje će igrati doigravanje za titulu i mesto koje vodi u Evropu naredne sezone, Radnički mora da zabeleži sve tri pobede.

Prva stepenica je u nedelju, 3. aprila od 18 sati protiv Čukaričkog na stadionu "Čair".

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.