Radnički želi da nastavi pozitivnu seriju i protiv Rada

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički želi da nastavi pozitivnu seriju i protiv Rada

Niz od dve pobede u Superligi pokušaće fudbaleri niškog Radničkog da nastave u subotu, 26. oktobra kada igraju u Beogradu protiv Rada, pretposlednje ekipe na tabeli. Trener niškog tima Milorad Kosanović veruje u pobedu i ističe da njegovi igrači imaju obavezu da pruže maksimum.

Posle promenljive igre i rezultata, niški fudbaleri povezali su dve pobede i to prvi put u sezoni, a da odu korak dalje moraju da slave i u Beogradu u meču gde su favoriti. Trener >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << "Reala sa Nišave" Milorad Kosanović veruje da će utakmica biti interesantna.

Igramo protiv tima koji ima tradiciju u prvoj ligi. Malo su slabije krenuli, ali pozicija na tabeli i broj bodova ne govore adekvatno o kvalitetu kojim raspolažu. Očekujem dobru utakmicu i radujem se jer uvek može tamo da se igra fudbal. Rad ima nekoliko kvalitetnih igrača, tradiciju, kvalitetnog trenera i treba da očekujemo da će da se suprostavi maksimalno i da će pokušati da napravi neki pozitivan rezultat - kaže Kosanović.

Nišlije su trenutno na šestom mestu sa 22 boda, a Rad je pretposlednji sa dve pobede, remijem i 9 poraza.

Utakmica na stadionu "Kralj Petar Prvi" počinje u 18 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Kosanović: Protiv Rada na Banjici za nastavak serije pobeda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2019

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović izjavio je da u 13. kolu Superlige protiv Rada na Banjici očekuje nastavak uspešne serije i četvrtu pobedu nizu, računajući sva takmičenja..."Igramo protiv koji ima lepu tradiciju u srpskom fudbalu. Oni su nešto slabije krenuli u ovo prvenstvo,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.