Radnički ubedljiv protiv Radnika

Izvor: RadioCity.rs, 20.Jun.2017, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički ubedljiv protiv Radnika

U prvih petnaestak minuta više su se odmeravale snage na sredini terena, pa nije viđena ozbiljnija šansa. Igrači niškog tima dodali su gas, i ubrzo je viđena šansa kada je Noma pogodio stativu. Bilo je još nekoliko dobrih šuteva igrača Radničkog ali do promene rezultata nije došlo.

Ipak, na sredini prvog poluvremena, Radnički je posle dosuđenog jedanaesterca došao do 1-0. Siguran sa bele tačke bio je Stanković. Radnički je potpuno preuzeo inicijativu, što je ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << i urodilo plodom. Posle izvedenog kornera, najbolji u skoku bio je Ljubisavljević za 2-0. I do trećeg gola niški klub dolazi posle kornera, kada se u šesnaestercu gostiju najbolje snašao Stanojević i postigao treći gol za Radnički. 

I u drugom poluvremenu Radnički je krenuo ofanzivno pa je u 55 -om minutu postigao četvrti pogodak a dobru igru krunisao je Mrkić za vođstvo od 5-0.
Posle ovog gola, gosti su se malo oslobodili i krenuli agresivnije. Najpre je usledio šut igrača Radnika sa nekih 18 metara, ali je lopta pogodila prečku. Još jednom su igrači ekipe iz Surdulice pogodili prečku, usledila je gužva u šesnaetercu Nišlija u kojoj su se bolje snašli gosti i postigli gol, za konačnih 5:1 za Radnički.

Imajući u vidu šanse koje je stvorio Radnički, pa i jedan zicer koji je odbranio golman gostiju, može se reći da je naš klub mogao i do ubedljivije pobede.
Inače, bila je ovo prva prijateljska utakmica niškog Radničkog posle završetka sezone, a u sklopu priprema za narednu. Ujedno bio je ovo i debi novog trenera Radničkog Petera Pakulta, koji je mogao da vidi da li i šta eventualno treba popraviti u igri Radničkog. 

Kako smo saznali iz kluba, UEFA još nije dostavila odgovor na žalbu Radničkog, pa s obzirom da je juče u Nionu obavljen žreb za LŠ I LE, šanse da niški klub ponovo zaigra u Evropi ravne su gotovo nuli. Podsećamo, Radnički se žalio na odluku FSS-a, kojom je data licenca Mladosti iz Lučana. U Radničkom smatraju da Mladost zbog višegodišnje blokade računa i brojnih nepravilnosti u poslovanju nije smela da dobije licencu. 

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.