Radnički smenio Stepanovića

Izvor: NTV.rs, 06.Sep.2014, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički smenio Stepanovića

Dragoslav Stepanović nije više šef stručnog štaba FK Radnički.
Sinoć kasno smenio ga je Upravni odbor niškog superligaša, zbog slabih rezultata u prva četiri kola prvenstva. Odluka je doneta jednoglasno, a samo je jedan član bio uzdržan. Podsetimo, Stepanović je preuzeo Radnički u letnjoj pauzi, posle odlaska Milana Milanovića. Više puta je sam isticao da je došao kasno i da nije bilo dovoljno vremena da maksimalno pripremi ekipu. Uz to, suočio se sa brojnim odlascima >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << kvalitetnih prvotimaca, koji makar do sada nisu dobili dostojne zamene. U prva četiri prvenstvena kola Radnički je doživeo isto toliko poraza i uz Voždovac je jedini superligaš koji nema u saldu ni bod. Nema sumnje da je nezadovoljstvo klupskog rukovodstva kulminiralo nakon poraza na Čairu od Donjeg Srema.
Više detalja o smeni Stepanovića i o tome ko će preuzeti ekipu biće poznato u toku dana.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Mrkić umesto Stepanovića

Izvor: NTV.rs, 06.Sep.2014

Upravni odbor Fudbalskog kluba Radnički smenio je Dragoslava Stepanovica i za novog šefa stručnog štaba postavio Sašu Mrkića, koji je već održao prvi trening. Odluka je doneta jednoglasno, a samo je jedan član bio uzdržan. Podsetimo , Stepanović je preuzeo Radnički u letnjoj pauzi, posle...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.