Radnički se seli na stadion Železničara

Izvor: RadioCity.rs, 16.Jan.2015, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički se seli na stadion Železničara

Takmičarska ekipa i fudbaleri Radničkog trenutno su na zimskom odmoru, ali uskoro počinju pripreme za prolećni deo sezone. Zbog radova na stadionu Čair u narednom periodu fudbaleri Radničkog treniraće na Željinom stadionu.
Gradski većnik Milan Pešić kaže da je dozvola za korišćenje stadiona bila uslovna kada je reč o utakmicama fudbalskog kluba Radnički, i ono što je trebalo odraditi na stadionu trebalo bi da sada bude završeno.
„Mi ćemo se potruditi da u prelaznom >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << periodu, kada nema utakmica, da završimo sve radove i uredimo kompletan stadion. Kako bi se utakmice nesmetano odvijale, izvodiće se svi neophodni radovi, abiće otklonjeni i svi nedostaci. Radićemo bez obzira na hladnije vreme“, kaže Pešić.

Istočna tribina prokišnjava i sve prostorije ispod nje kao što su svlačionice, kupatila, ekonomat, trenerske kancelarije, zdravstveni i pres centar, ugroženi su posle svake kiše. Zato će se pre svega izvoditi unutrašnji radovi, a a zatim će se raditi i na tribini, rekao je Milan Pešić.

„Radiće se svlačionice, kabine i sve one protokolarne stvari koje se tiču utakmica. U skladu sa vremenskim prilikama radiće se i tribina. Očekujemo da sve bude završeno do početka sezone, kako bi Radnički mogao da bude domaćin u Nišu“, rekao je za City radio Milan Pešić.
Najveća tribina stadiona “Čair” u Nišu, koja može da primi više od 8.000 gledalaca zabranjena je za korišćenje i sve do otklanjanja propusta neće moći da se koristi, prenosi Žurnal.
Plan je potpuna sanacija propusta, kako bi objekat posle radova i uz sve dozvole i odobrenja, bio na maksimalnom nivou. Radovi bi trebalo da budu završeni krajem februara.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.