Radnički se okreće Kupu - sledi duel sa Metalcem u Gornjem Milanovcu

Izvor: JužneVesti.com, 31.Okt.2023, 20:40

Radnički se okreće Kupu - sledi duel sa Metalcem u Gornjem Milanovcu

Plasman među 16 najboljih ekipa u najmasovnijem takmičenju fudbaleri Radničkog iz Niša tražiće u sredu, 1. novembra u Gornjem Milanovcu gde protiv domaćeg Metalca igraju meč šesnaestine finala Kupa Srbije. Niški tim je, kako kaže pomoćnik trenera Milan Stegnjajić, spreman za ovaj susret.

Radnički na ovaj duel ide posle remija sa Spartakom iz Subotice, a Metalac ove sezone ima samo jednu pobedu i pretposlednji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je na tabeli.

Milan Stegnjajić, pomoći trener šefa stručnog štaba Radničkog Nikole Trajkovića, kaže da je protivnik klub sa velikom tradicijom i odlično organizovan.

Sedam utakmica nisu postigli gol, ali na tih sedam imali su 80 udaraca ka protivničkom golu, a 40 u okvir gola! Što znači da oni dobro klreiraju šanse, ali ili je do nedostatka samopoouzdanja u završnici ili kvaliteta napadača. Vladimir Otašević je već treći trener ove sezone, debitovao je u prošlom kolu protiv Dubočice i prvi put je ekipa poromenila formaciju, sa četiri igrača u poslednjoj liniji, prešla na nešto slično onome što mi igramo 3-4-3. I mi ih takve očekujemo i na tu utakmicu smo najviše obratili pažnju - kaže Stegnjajić.

Meč počinje u sredu, 1. novembra u 18 sati, a igra se jedna utakmica. Ako ne bude pobednika posle 90 minta, biće izvođeni penali.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.