Radnički protiv tradicije i Čukaričkog

Izvor: JužneVesti.com, 13.Avg.2015, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički protiv tradicije i Čukaričkog

Na poslednjih 5 utakmica sa Čukaričkim u Beogradu niški fudbaleri nisu uspeli da zabeleže pobedu u prvenstvenim utakmicama, pa će pokušati to da isprave u nedelju 16. avgusta od 19 sati u 6. kolu Superlige.

Radnički je sa Čukaričkim od sezone 2005/2006 igrao 5 puta u Beogradu i pretrpeo dva poraza (1:0 i 2:1), a na poslednja tri susreta igrao nerešeno (2:2, 0:0 i 1:1).

Nakon 5 kola elitnog takmičenja Radnički ima po dve pobede i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << remija i jedan poraz, a šef stručnog štaba Milan Rastavac očekuje da njegov tim i na petoj utakmici zaredom ove sezone upiše bodove.

Očekuje nas dobra i važna utakmica protiv odličnog rivala. Siguran sam da će svi uživati u tom meču. Mi se spremamo kao i do sada, trudićemo se da osvajamo bodove - optimističan je trener Nišlija.

Nedeljni rival Radničkog je nakon uvodnih 5 kola Superlige na 7. poziciji sa 2 trijumfa, 1 remijem i 2 poraza.

Čukarički u poslednje vreme predstavlja značajan faktor srpskog fudbala. Poznati su nam njihov način igre i kvalitet. Imaju stabilan klub sa stabilnom igrom. To nam predstavlja izazov da pokažemo šta znamo - dodaje Rastavac.

U konkurenciji za tim neće biti kapitena Aleksandra Jovanovića zbog povrede.

Neće biti lako jer je Čukarički dobra ekipa sa dosta kvalitetnih pojedinaca. Moramo da uđemo maksimalno motivisano i probamo da ostvarimo povoljan rezultat - kaže igrač Marko Tomić.

Prenosa utakmice neće biti, iako je bilo ranije najavljeno da će ga biti na Areni sport.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.