Radnički prosledio žalbu Uefi

Izvor: RadioCity.rs, 02.Jun.2017, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički prosledio žalbu Uefi

Prema nezvaničnim saznanjima do kojih je došao City radio iz FK Radnički, rukovodstvo niškog kluba juče je prosledilo, već najavljivanu žalbu Uefi, kojom želi da ospori licencu koju je FK Mladost iz Lučana dobio od Fudbalskog saveza Srbije.

Kao što je City radio već izveštavao, u FK Radnički nezadovoljni su odlukom Fudbalskog saveza Srbije zbog dodeljivanja licence tom klubu, jer kako tvrde, račun Mladosti bio je godinama unazad u blokadi, a račun je kako nam je rečeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << iz niškog kluba, odblokiran samo nekoliko dana pre dobijanja licence od strane FSS-a.
U Radničkom su naveli i da je Mladost godinama unazad nelegalno poslovala. Kao neke od primera navode i transfere igrača u Bate Borisov, Švajcarsku i Emiratima  „a da novac od prodaje igrača nije legao na račun kluba“. 

Inače, u Radničkom su po dodeljivanju licenci klubovima, odmah najavili žalbu, a zbog učešća u Evropi. Mladost iz Lučana je na tabeli izborila učešće u kvalifikacijama za LE, kao četvrtoplasirani klub, dok je niški Radnički završio na petom mestu. U slučaju da UEFA usvoji žalbu niški klub će automatski igrati kvalifikacije za Ligu Evrope.
U Radničkom su optimisti po ovom pitanju i očekuju pozitivan ishod.       

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.