Radnički na startu prvenstva Superlige poražen na Banovom Brdu od Čukaričkog

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jul.2023, 22:20

Radnički na startu prvenstva Superlige poražen na Banovom Brdu od Čukaričkog

Dva promašena penala, poništen gol Čukaričkog i na kraju zaslužena pobeda fudbalera sa Banovog Brda, obeležila je prvenstveni susret na otvaranju nove sezone MozzartBet Superlige Srbije između Čukaričkog i Radničkog iz Niša 2:0 (0:0). Beogradska ekipa je do pobede stigla u drugom poluvremenu pogocima Muhameda Badamosija u 52. minutu i Ibrahima Endijaja u zaostavnom vremenu.

Da se na Banovom Brdu igrala neizvesna i zanimljiva utakmica svedoče i dva >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << promašena penala u prvih 45 minuta, po jedan za Čukarički i Radnički, ali i jedan poništen gol domaćinima u tom delu igre.

Već u devetom minutu golman Radničkog odbranio jedanesterac, dok je na drugoj strani Saša Marjanović sa "bele tačke" pogodio stativu.

U nastavku utakmice, u drugom poluvremenu domaćini su bili konkretniji na terenu, Nišlije su odolevali i propustili nekoliko izglednih prilika, da bi pobednika odlučio pogodak Badamose u 52. minutu, a tri boda za Čukarički je potvrdio Endijaje u nadoknadi vremena.

U sledećem kolu Nišlije će na svom terenu dočekati ekipu TSC iz Bačke Topole.

U drugoj utakmici koja se u okviru prvog kola Superlige igrala u subotu od 18.55, Spartak je na Gradskom stadionu u Subotici bio bolji od novajlije IMT-a 2:1 (1:1).

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.