Radnički golom Bamidelea slavio na Čairu - peti trijumf Nišlija u sezoni

Izvor: JužneVesti.com, 18.Feb.2024, 20:40

Radnički golom Bamidelea slavio na "Čairu" - peti trijumf Nišlija u sezoni

Na drugom meču zaredom novajlija, a može se sada reći i pojačanje Radničkog, Jusuf Bamidele postigao je gol, a pogodak Nigerijca u 25. minutu doneo je pobedu ekipi iz Niša (1:0) nad Javorom iz Ivanjice. Radnički se trijumfom u 21. kolu Superlige popeo za jednu poziciju na tabeli i sada je 14. što je iznad zone ispadanja. Uz pobedu Nišlija, utakmicu obeležili pas koji je ušetao na teren, semafori koji ne rade i poruka "meraklija" zbog Kupa Radivoja Koraća u Nišu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Poruka "meraklija"; foto: Jelena Mišić Bila je ovo peta pobeda niške ekipe ove sezone, a četvrta na "Čairu", koja će mu značiti u borbi za opstanak. Jusuf Bamidele postigao je jedini gol na meču, gol vredan trijumfa, koji je postigao glavom na centaršut Andrije Lukovića.

Trener Nišlija Nikola Trajković nije mogao da računa na povređene Ada, Faja, Jamkama i Bakića, a ekipa koja je izašla na teren pokazala je želju da Radnički odvede na siguran put ka opstanku.

Pored pobede, utakmicu su obeležili i pas koji je prekinuo prvo poluvreme kada je ušao na teren, a izneo ga je igrač gostiju Leandro Pinto, potom semafori koji nisu radili na stadioni i transparent "meraklija" zbog održavanja Kupa Radivoja Koraća u njihovom gradu na kom piše "U svakom sportu prošao je Niš grad dok vi promovišete Beograd".

Radnički slavio na "Čairu"; foto: Jelena Mišić Nakon meča trener Trajković je zasluge za pobedu prepisao igračima, ali i upozorio za dalju sudbinu Radničkog.

Sav kredit što nosi utakmica ide na igrače. Oni znaju koliko smo imali porblema, koliko je igrača bilo na treninzima ove nedelje. Klupa nam je bila puna, ali 7 njih danas nisu mogli da igraju. Plašim se za sudbinu Radničkog, neke stvari nisu bile kako bi trebalo biti. Ko se razume u fudbal, video je da neke stvari nisu funkcionisale - rekao je Trajković.

Sa 20 bodova Radnički je sada na 14. poziciji na tabeli što je za jedno mesto više nego pre ovog meča.

U narednom kolu Nišlije igraju u Beogradu protiv IMT-a.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.