Radnički dočekuje lučansku Mladost, besplatan ulaz na Čair

Izvor: JužneVesti.com, 29.Apr.2023, 21:39

Radnički dočekuje lučansku Mladost, besplatan ulaz na "Čair"

Nakon dva poraza u plej-autu fudbaleri Radničkog iz Niša dočekuju lučansku Mladost u 33. kolu Superlige, a ovaj duel je jedna od najvažnijih u sezoni, smatraju trener Dragan Šarac i igrač Aleksandar Pejović. Utakmica je u nedelju, 30. aprila na stadionu "Čair", a ulaz je besplatan.

Radnički je tik iznad zone za baraž, a gosti iz Lučana imaju isti broj bodova (26) kao poslednjeplasirana Mladost GAT. Nišlijama je pobeda na ovom meču >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << neophodna kako bi lakše nastavili brobu za opstanak u eliti, a trener Dragan Šarac ističe da su potpuno fokusirani na narednog protivnika koji ima dobar i iskusan sastav.

Moramo biti hrabri i ići na pobedu. Sve se zakomplikovalo u borbi za opstanak, bodovi su izuzetno važni svakoj od ekipa i svi će davati sve od sebe da ih osvoje. Van sastava nalaze se Mesarović, Dimić, Gaku i Savić, a još nekoliko je rovitih igrača. Ipak, verujem u svoj tim i želim da pokažemo reakciju nakon serije slabijih rezultata - kaže Šarac.

Nakon suspenzije zbog parnih kartona, u tim se vraća Aleksandar Pejović koji smatra da ih čeka najteža utakmica u prvenstvu.

Sami smo sebe doveli u ovu situaciju i znamo da neće biti lako dobiti narednog rivala. Moramo da se nosimo sa tim pritiskom i da odigramo puno bolje nego na dva prethodna meča kako bismo došli do dobrog rezultata i tri boda. Pobedom bismo ušli u neku mirniju luku i želimo da što pre rešimo svoj status i opstanak u ligi. Sve utakmice u plej autu se igraju na mali broj golova, jedan šut, jedan gol odlučuju pobednika. Želimo da uđemo u meč sa mnogo boljom energijom i da mi diktiramo igru i pobedimo - kaže Pejović.

Meč se igra u nedelju, 30. aprila od 17 sati, a ulaz na stadion je besplatan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milošević sa penala izveo Mladost iz opasne zone

Izvor: B92, 30.Apr.2023, 18:58

Fudbaleri Mladosti slavili su protiv Radničkog iz Niša rezultatom 2:1 u trećem kolu plej-auta Superlige...Posle prvih 45 minuta nije bilo golova, te smo sva dešavanja videli u nastavku...Najpre je Aleksandar Varjačić doveo goste u prednost u 57. minutu meča, ali je već u 68. bilo 1:1 na semaforu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.