Radnički dočekuje Spartak i nada se pobedi

Izvor: JužneVesti.com, 13.Okt.2015, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički dočekuje Spartak i nada se pobedi

U sredu 14. oktobra od 15 sati, nakon desetodnevne pauze, niški fudbaleri dočekuju Spartak, a trener Radničkog Milan Rastavac ne očekuje laku utakmicu, ali veruje u prvu pobedu svog tima posle 2 meseca.

Radnički dočekuje Subotičane nakon 4 vezana remija na svom stadionu. Nišlije su na prethodnih 6 utakmica zabeležile 5 remija i pretrpele jedan poraz.

Sigurno da nam je ova utakmica veoma značajna u seriji rezultata kojim nismo zadovoljni. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Moramo prelomiti na pravu stranu i početi da pobeđujemo - kaže Milan Rastavac.

Subotičani do sada imaju 2 pobede i po 5 remija i poraza, sa 11 bodova zauzimaju 13. poziciju.

Spartak ima svoje probleme i njihova pozicija na tabeli ne oslikava ono što oni pružaju na utakmicama. Ne mislimo da će biti lako, ali verujem da imamo dovoljno znanja i snage. Najviše ugrožava sa tri napadača Bogunovićem, Milićem i Torbicom kojima se priključuje i Matejić. Ta četvorka je svim protivnicima uspevala da zada probleme - dodaje Rastavac.

U timu neće biti Antona Zemljanuhina koji ima obaveza sa reprezentacijom Kirgistana. Vladimir Bogdanović je lakše povređen i verovatno neće biti u konkurenciji.

Ostali su u trenažnom procesu i verovatno će biti na raspolaganju - kaže Rastavac.

Uprava kluba odlučila je da smanji cene karata, pa će ulaznica za južnu tribinu biti 100 dinara, a za istočnu ili zapadnu 200 dinara.

Za starije od 65 godina, žene i decu do 15 godina ulaz je besplatan na zapadnu tribinu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.