Radnički do nova tri boda u Šapcu

Izvor: RadioCity.rs, 10.Avg.2017, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički do nova tri boda u Šapcu

Nišlije su već u 17. minutu došle do vođstva. Posle dodavanja Lazara Arsića, Pavkov je bio precizan i doveo niški klub u vođstvo od 1:0.
Radnički je čuvao prednost do 65. minuta, kada je Bojan Matić uspeo da prevari Mladena Živkovića, koji je inače tokom celog meča odlično branio. Izgledalo je da će doći do podele bodova, međutim u poslednjem, 6. minutu nadoknade, strelac je bio povratnik u tim, Saša Stojanović, koji je ušao u igru nekoliko trenutaka pre poslednjeg sudijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << zvižduka. Stojanović je izveo slobodan udarac, lopta je pogodila živi zid i vratila mu se pa je ovaj preciznim udarcem postigao pobedonosni gol za Nišlije u poslednjim sekundama meča.

Ovo je druga pobeda Radničkog u Super ligi Srbije, pa sada Nišlije imaju 6 bodova koliko i Mačva ali i utakmicu manje. Radnički je u 1. kolu doživeo ubedlljiv poraz protiv Crvene Zvezde u Beogradu, a zatim je u nedelju savladao Zemun. Narednu utakmicu Radnički igra u nedelju od 20 sati na stadionu „Čair“, protiv Rada koji do sada nema ni jednu pobedu.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.