Radnički bolji od Rabotničkog u prijateljskoj utakmici

Izvor: JužneVesti.com, 10.Sep.2018, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički bolji od Rabotničkog u prijateljskoj utakmici

U prijateljskoj utakmici, koja je odigrana u pauzi sezone zbog obaveza reprezentacije, fudbaleri Radničkog iz Niša savladali su na stadionu "Čair" Rabotnički iz Skoplja sa 3:0 (1:0).

Niški fudbaleri savladali su trenutno najbolju ekipu makedonske prve lige, a šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović pružio je šansu svim igračima iz protokola.

Radnički je poveo u trećem minutu kada je na centaršut Nermina Haskića na loptu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << natrčao rekonvalescent Siniša Babić i glavom je zakucao u mrežu.

Do kraja prvog dela igre niški fudbaleri su imali više prilika od svojih protivnika, ali je posle prvih 45 minuta rezultat bio 1:0.

U drugom poluvremenu su šansu dobili rezervisti, a svoju je golom iskoristio Saša Stojanović u 52. minutu, nakon što je dobio loptu od Aleksandra Jovanovića.

Konačan rezultat postavio je novajlija Marko Mitrović u 85. minutu.

Radnički će u petak, 14. septembra od 18:30 dočekati Vojvodinu u 8. kolu Superlige.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.