Radnički bolji od Mornara

Izvor: NTV.rs, 31.Jan.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički bolji od Mornara

Fudbaledri Radničkog zabeležili su i drugu pobedu na pripremama u Crnoj Gori. Posle albanskog drugoligaša Beseliđe oni su u Ulcinju savladali crnogorskog prvoligaša Mornar iz Bara rezultatom 1 : 0. Pobedu niškom timu svojim golom doneo je novajlija Nikola Ašćerić u 20. minutu.
Trijumf Radničkog mogao je biti neuporedivo ubedljiviji, jer je tokom svih 90 minuta bio apsolutno bolji rival. Izgledne prilike nisu iskoristili Popara u prvom, te Petković i Bulatović u drugom poluvremenu. Sledeću proveru Radnički će imati 4. februara sa ekipom Zete iz Golubovaca.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Druga pobeda Radničkog na Adi Bojani

Izvor: JužneVesti.com, 01.Feb.2015, 16:56

U drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Crnoj Gori fudbaleri niškog superligaša savladali su Mornar iz Bara rezultatom 1:0 (1:0) golom novajlije Nikole Ašćerića u 20. minutu...Drugu pobedu na pripremama Ašćerić je doneo nakon asistencije kapitena Aleksandra Jovanovića...U ovom meču niški...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.