Radnički bez pobede u Surdulici, remi ostavio Nišlije u zoni ispadanja

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2021, 17:25

Radnički bez pobede u Surdulici, remi ostavio Nišlije u zoni ispadanja

Niz poraza niškog Radničkog se nastavio, pošto tim sa "Čaira" nije pobedio ni u sedmoj vezanoj utakmici. U 33. kolu Superlige Srbije fudbaleri Radničkog su u južnjačkom derbiju odigrali 0:0 na gostovanju Radniku u Surdulici. Pet kola pre kraja Radnički je u zoni ispadanja, dok je Radnik na poziciji šest.

Ne može se reći da gosti nisu želeli trijumf u Surdulici. Dominirao je tim Aleksandra Stankovića čitavim tokom meča, ali je kao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i mnogo puta ove sezone, izostala završnica. U prvom poluvremenu domaći Radnik je svega jednom šutirao ka golu Borivoja Ristića, dok su gosti sa druge strane uputili tri udarca u okvir gola Radnika. No, promene rezultata nije bilo.

U nastavku igre još veća inicijativa "Meraklija". Pokušavali su gosti na sve načine da dođu do gola, čak 11 puta šutirali ka golu Ranđelovića, ali jednostavno Kasalica, Đuričković i ostali nisu uspeli da loptu ubace u mreži. Tim Slavoljuba Đorđevića je sa druge strane, umoran od dva vezana duela sa Crvenom zvezdom, čekao svoje šanse iz kontranapada, ali ni oni nisu uspeli da iskroiste svoje prilike, pa je južnjački derbi okončan podelom bodova.

Nakon ovog remija, Radnik je šesti na tabeli sa 49 osvojenih bodova, dok je Radnički dodatno ugrozio svoju poziciju i „skliznuo“ u opasnu zonu. Nišlije su na poziciji 15 koja sledeće godine vodi u Prvu ligu Srbije. U narednom kolu Radnički dočekuje Inđiju, već u četvrtak, dok će Radnik gostovati šabačkoj Mačvi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.