Radnički: Na pobedu protiv Voždovca

Izvor: JužneVesti.com, 11.Avg.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički: "Na pobedu protiv Voždovca"

Nakon dve pobede i remija Radnički će u sredu 12. avgusta od 20 sati na stadionu Čair dočekati Voždovac koji je nanizao tri poraza. Trener niških fudbalera Milan Rastavac veruje da njegova ekipa može da nastavi pozitivan niz.

On je zadovoljan dobrim startom Radničkog, ali je okrenut ka novom protivniku.

Očekuje nas interesantna utakmica u kojoj ćemo se truditi da nastavimo dobar niz - istakao je Rastavac.

Nakon 4 kola Voždovac >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ima 3 boda pošto je ostvario jednu pobedu na startu šampionata i vezao 3 poraza, što može da ga natera da se u Nišu "vadi", smatra Rastavac.

Voždovac dobro igra kontranapade i ima kvalitetan prekid, pa na to se mora obratiti pažnja. Verujemo da možemo da se nametnemo i dođemo do povoljnog rezultata, ali mislim da nam neće biti lako - kazao je trener Nišlija.

Rastavac neće moći da računa na kapitena Aleksandra Jovanovića, Radoša Bulatovića i Vladimira Đorđevića zbog povreda i Nemanju Lakić-Pešića zbog crvenog kartona koji je dobio na prošlom meču.

Voždovac je kvalitetna i iskusna ekipa, dali su Zvezdi dva gola što nas tera na oprez. Moramo da budemo agresivni i da ispoštujemo dogovor iz svlačionice - kazao je Miloš Petrović, igrač Radničkog.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Radnički želi pobedu na Čairu

Izvor: NTV.rs, 11.Avg.2015

Fudbaleri Radničkog odlično su počeli sezonu u Superligi, a priliku da se Nišlijama predstave sa novom dobrom partijom izabranici Milana Rastavca imaće u sredu kada im u goste dolazi ekipa Voždovca. Iz Radničkog poručuju da neće biti lako i da će pobediti tim koji se bude više nametnuo.. Superligaš...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.