Radnički – Kluž 0:0

Izvor: NTV.rs, 03.Feb.2014, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički – Kluž 0:0

U četvrtoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Antaliji, fudbaleri niškog Radničkog odigrali su kao i protiv Černomoreca 0:0 i to u duelu sa Univerzitateom Kluž, rumunskim superligašem.
Nije bilo mnogo prilika za gol, a najbolju je propustio novajlija Dragan Jelić u 12. minutu kada je pogodio stativu. Dragoljub Bekvalac na megdan Rumunima izveo je sledeći sastav: Aleksandar Kesić, Branko Pauljević, Aleksandar Trišović, Radoš Bulatović, Miloš Petrović, Saša Marjanović, Dušan Kolarević, Aleksandar Jovanović, Strahinja Petrović, Saša Stojanović i Dragan Jelić. Igrali su još Nenad Filipović, Petar Đuričković, Miloš Živković, Vladan Pavlović, Ivan Pejčić, Petar Jovanović i Kajo Sančez.
Petu kontrolnu utakmicu Radnički će imati u sredu, 5. februara, kada će igrati protiv Kairata iz Kazahstana.Pored remija sa Ukrajincima i Rumunima,Nislije su do sada na pripremama ixgubili od Pohang Stilersa sa 1:3 i Volina 0:2.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.